Mijn samenwerkingspartners geven hun visitekaartje af

Sommige opdrachten kun je niet alleen. Dan is het handig als je een netwerk van betrouwbare en vakkundige partners achter je hebt staan: collega-ondernemers met wie je linkt en met wie je de krachten bundelt om een nóg beter resultaat te bereiken. In deze eregalerij overhandigen de partners met wie ik samenwerk hun visitekaartje.

 


Partners, samenwerkingspartners, visitekaartje, Pops Advies & Ondersteuning

 

Partners in advies & (proces)ondersteuning

Ik ben Bianca van Poppel eigenaar van Pops Advies & Ondersteuning. Ik ben een realistische, veelzijdige, confronterende sparringspartner, trainer en coach, met een no-nonsens mentaliteit. Ik durf daadwerkelijk tot de kern te komen bij mensen die willen veranderen. Met meer dan 25 jaar werkervaring bij diverse organisaties en als zelfstandig ondernemer (sinds 2004) weet ik wat er in een bedrijf speelt. De dienstverlening van Pops Advies varieert van projectmanagement en secretiële werkzaamheden tot bemiddeling en procesondersteuning. Regelmatig organiseer ik thematafels voor ondernemers uit de regio Breda: interessante en leuke netwerkbijeenkomsten waarin een bepaald thema centraal staat. Ik ben ervan overtuigd dat mensen door het beste uit zichzelf te halen, nieuwe kansen kunnen creëren.

 

partners in samenwerking

 

Partners in juridisch advies

Ik ben mr. Marjo Vink: eigenaar van Legal Letters. Mijn juridisch adviesbureau geeft advies aan verenigingen en ondernemers. Lokale en landelijke verenigingen kunnen bij mij terecht met vragen over: verenigingsrecht en sportrecht, verenigingsmanagement en organisatie, statuten en reglementen, bestuurlijke vragen, aansprakelijkheid en contracten. Ondernemers bied ik hulp bij: contracten en algemene voorwaarden op maat, vragen over aanneming van werk of opdrachten, advies over bedrijfsrisico’s en het herschrijven van ingewikkelde (juridische) teksten in leesbaar Nederlands.

 

samenwerkingspartners, partners, visitekaartje, Lonieke.nl 3

 

Partners in online dialoog

Ik ben Lonieke de Ruiter, gepassioneerd communicatieadviseur die ondernemers en organisaties helpt communicatiekansen te verzilveren. De klant van mijn opdrachtgever is daarbij altijd het uitgangspunt en het ‘DNA’ van die ondernemer of organisatie de basis. Lonieke.nl helpt met vraagstukken op gebied van marketing en communicatie en bij social media, personal- & companybranding en het managen van communicatieprojecten. In mijn ogen is ‘dialoog’ een belangrijke sleutel tot succes. Om te komen tot verbinding en tot wederzijds begrip: om beter te begrijpen wat de ander wil. Intern is er de dialoog met collega’s en extern de conversatie met klanten en andere stakeholders. Bij Lonieke.nl draait het om dialoog ‘in real life’ en via online kanalen zoals de social media. Ik werk met veel plezier met Angelie samen, omdat de lijnen kort zijn en zij zorgvuldig te werk gaat. Samen gaan we voor het maximale eindresultaat.

 

Logo 72

 

Partners in optimale sportbeleving

Ik ben Bjorn van de Langenberg: oprichter van Super Sport Events. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het organiseren van sportclinics en sportieve evenementen, en die vooral de beleving wil overbrengen. Wij brengen het sportgevoel over en vertalen dit door naar de werkvloer en naar het dagelijks leven. Super Sport Events wil mensen inspireren met sportclinics onder begeleiding van gediplomeerde trainers en topsporters. Samen doelen stellen, samen grenzen verleggen en samen toewerken naar een topprestatie. Zo organiseren we o.a. lezingen en sportevenementen voor bedrijven om het personeel te motiveren, relaties met bestaande klanten te onderhouden of om nieuwe contacten te leggen. Ook voor een evenement op maat bent u bij Super Sport Events aan het juiste adres!

 

logo fressh

 

Partners in webdesign, vormgeving en Apple-hulp

Ik ben Ruben Sissing: vormgever, webdesigner en helpdesk voor Apple-apparatuur. Vanuit mijn eigen bedrijf Fressh.nl ontwerp ik websites en huisstijlen voor diverse bedrijven, ook voor Angelie: de huisstijl en website van @Inkt! zijn door mij ontworpen en gerealiseerd. Naast webdesign en vormgeving bied ik Apple-ondersteuning. Dat betekent dat ik mensen help bij de configuratie (de onderlinge afstemming van de Mac, iPhone en iPad) van hun apparatuur. Daarnaast adviseer ik mensen bij hun vragen over de juiste en meest effectief-werkende setup van de diverse Apple-apparatuur in huis en/of op kantoor. Met mijn helpdesk bied ik hulp (op afstand) bij problemen die ontstaan bij het gebruik of toepassing van de Mac, iPhone en/of iPad. Dus hebt u een Apple-hulp, een webdesigner of vormgever nodig? Op www.fressh.nl leest u alles over mijn werk en diensten.