Freya Magazine

Als redactielid van het ledenmagzine van Freya, schrijf ik veel ervaringsverhalen zoals dat van Esther of van mezelf. Daarnaast heb ik een aantal thematische coverstory's geschreven waaronder over pleegzorg of over wachten in de fertiliteitszorg.

Pyremedium

In het ledenmagazine van de Nederlandse Vereniging Liefhebbers van Pyreneese berghonden (N.V.L.P.H.) beschrijf ik zes keer per jaar mijn ervaringen met onze Pyreneese berghond in een vaste column.

JBN Magazine

Voor de Judo Bond Nederland (JBN) schrijf ik regelmatig een artikel voor het digitale JBN Magazine. Bijvoorbeeld over de tweevoudig Europees kampioenen kime-no-kata, over judo in de zorg, over het valpreventieprogramma ZekerBewegen of over het sportzorgcentrum in Venray.  

Nieuwsbrieven - De Budelse

Voor packaging & printspecialist De Budelse schrijf ik de teksten voor de nieuwsbrieven die twee keer per jaar uitkomen. De berichten gaan over specifieke apparatuur of klanten als Soprodal of Norwex krijgen het woord. En ze vragen mijn schrijfhulp voor de teksten voor beurscatalogi.

Website - Tuinontwerp Arleta

Tuinontwerper en hovenier Arleta ontwerpt de mooiste tuinen en onderhoudt je tuin zodat het een waar paradijs blijft. Samen met haar en webbouwer Sara ontwierp ik de website en schreef ik alle webteksten.

Online- & offlineteksten - Volo

Gerda Kuiper wilde voor haar deelname aan de Excellent Wonen & Leven Beurs in Eindhoven een mooie flyer waarmee ze haar particuliere thuizorg-organisatie Volo kon promoten. Om de flyer aan te laten sluiten op de website pasten we ook de webteksten aan.

Woonblog - Meubelplein Ekkersrijt

Voor het eerst deed ik mee aan een schrijfwedstrijd: ik schreef een woonblog en diende deze in bij Meubelplein Ekkersrijt. Het werkte! Ik was één van de drie winnaars en mijn woonblog werd gepubliceerd.

Online en offlineteksten - Modezza

Modezza fashion & lifestyle kreeg een webwinkel, een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en groeide uit tot een belevingswinkel met dameskleding, mode- en woonaccessoires. En ik mocht helpen om de basis van alle communicatie te funderen. Met een nieuwe website, nieuwsbrieven, vernieuwde sociale media en met redactionele artikele voor de lokale media.

Boek - Quint Essence

Bewustzijn-coach en auteur Lenny van Genderen schreef een prachtig boek: 'Kinderen van het licht'. Ik hielp haar met schrijven door te redigeren, te corrigeren en te structureren. Het boek is verkrijgbaar bij Quint Essence.

Website - Pops Advies

Bianca van Poppel van Pops Advies schreef de teksten voor haar website; ik gaf schrijftips, redigeerde en corrigeerde haar webteksten.

Online- en offlineteksten - Super Sport Events

Super Sport Events is het jong, innovatief en sportief bedrijf van Bjorn van de Langenberg. Ik gaf hem schrijftips en ik schreef, redigeerde en corrigeerde zijn online- en offlineteksten.

Advertorial - Reisbureau Vanhuys

De dames van Toerkoop Reisbureau Vanhuys geven reisadvies aan huis. Die vernieuwende aanpak communiceerden zij in een advertorial waarvoor ik de tekst schreef.